logotyp
kundlogin

 

Om carporten.se

Carporten.se startade 2003 med mångårig erfarenhet från bygg- och husbranschen.
Carporten.se startade eftersom vi insåg att priserna på carportar och garage samt friggebod var förhållandevis höga i Sverige.

Vårt mål är att vara det absolut mest prisvärda alternativet för dig som funderar på att bygga en Carport, Garage, friggebod eller attefallshus. Carporten.se finns i Kalmar, våra kunder finns nästan över hela Sverige, från söder om Malmö ända upp till Åre.
Målsättningen är att kombinera lågt pris med hög kvalitet. Detta innebär bland annat en slimmad organisation där en renodlad försäljningsdel kapats och till stor del lagts över på Internet.

Från Carporten.se får du kompletta materialleveranser där allt det du behöver finns med - ända till sista spiken. Carportens idé är att din carport/ ditt garage/ attefallshus/ friggebod ska bli verklighet så snabbt och enkelt som möjligt och till lågt fast pris. Carporten.se tillverkar lättmonterade och kompletta materialsatser, som vi levererar avlastat på din tomt. Priset inkluderar bygglovshandlingar (ritningar på carporten samt hjälp med inritning på situationsplanen) och anvisningar för grundläggningen.

Som kuriosa kan vi nämna följande personer som har köpt en carport av carporten.se!
Per Norhammar, SM-guld i innebandy!
Björn Waldegård, Sveriges första Rally-världsmästare!
Christina Grassl, Svensk Mästare i störtlopp 1982!
Lennart ”Nenne” Andersson, har några SM-guld med Färjestad i ishockey!

Vår förhoppning är att ni ska vara fullkomligt nöjda med ert val av oss.
Vid eventuella frågor är ni alltid välkomna att höra av er.

Allt material på hela vår hemsida är skyddat av upphovsrättslagen.

inbetween

Det här får du om du väljer en carport från Carporten.se :

  • Som enda tillverkare i Sverige inkluderar vi moms, frakt samt avlstning i våra priser.
  • Ett lågt fast pris.
  • I priset ingår hjälp med att upprätta erforderliga bygglovshandlingar (ritningar på carporten samt hjälp med inritning på situationsplanen).
  • En materialsats som är upplagd för självbygge, vilket förenklar och förkortar byggtiden. Alla komponenter kan hanteras manuellt utan något behov av lyftkranar.
  • En leverans som innehåller allt du behöver - ända till sista spiken. Du slipper tidsödande kompletteringsresor till din byggaffär (samt betydligt högre fakturor).
  • Leveranser över nästan hela Sverige. Från söder om Malmö ända upp till Sundsvall, däröver mot frakttillägg.